Desallotgen 200 persones per infraccions greus a la Marina de València

La Policia Local va denunciar divendres a la nit el restaurant Destino Puerto per a evitar la propagació de la Covid-19.

La Marina de València
La Marina de València / @lamarinadevlc (Twitter)

La Policia Local de València ha comunicat que aquest divendres a la nit va denunciar el restaurant Destino Puerto a la zona de festa de la Marina. En total, s'hi van desallotjar 200 persones per cometre infraccions greus de les normes anti-Covid establides.

Els agents van inspeccionar l'establiment a les 22:40 hores i detectaren que dins no es respectaven les "mesures de seguretat bàsiques" per a la prevenció de contagis. Després del desallotjament es van alçar díhuit actes per incompliment de les mesures contra la Covid i sis per desobediència.

A més, la policia va fer controls de documentació, alcohol i drogues en què es van denunciar cinc persones, se'n van identificar onze, cinc vehicles es van immobilitzar i una grua en va retirar dos més.

El regidor de Protecció Ciutadana, Aarón Cano, ha afirmat que es tracta d'una irresponsabilitat gravíssima en un moment tan crític a causa de la situació epidemiològica a la Comunitat Valenciana.

L'edil ha assegurat que el consistori no tolerarà actituds que anteposen l'interés individual sobre el col·lectiu i ha advertit que usaran "tota la força de la llei" contra les persones que posen en risc la salut i l'economia de la població valenciana.

La Marina de València ha reprovat públicament l'actuació de Destino Puerto per l'incompliment de les mesures sanitàries. A més, ha anunciat que obrirà un expedient per falta molt greu i estudiarà una demanda penal per danys i perjudicis a la imatge de l'espai.

També et pot interessar

stats