Denuncien setze festes en domicilis particulars a la ciutat de València i quatre a la d'Alacant

Aarón Cano ha lamentat la "irresponsabilitat gravíssima" que suposa la celebració de festes en un moment en què es baten rècords de contagis.

La Policia Local d'Alacant obri quatre denúncies en festes en domicilis particulars
La Policia Local d'Alacant obri quatre denúncies en festes en domicilis particulars / Policia Local d'Alacant

La Policia Local de València ha denunciat setze festes il·legals en domicilis particulars i en tres locals durant la nit passada. A més, s'han multat 35 persones per incomplir el toc de queda i 21 per no portar la mascareta.

El regidor de Protecció Ciutadana a l'Ajuntament de València, Aarón Cano, ha lamentat "la falta de respecte" i la "insolidaritat" per part dels ciutadans que han participat en aquestes festes, que són "d'una irresponsabilitat gravíssima", ha expressat.

Així mateix, el regidor ha recordat que "ens trobem en un moment en què s'estan batent rècords de contagis" i ha insistit que cal "complir estrictament les normes per a poder eixir abans d'aquesta situació".

A la ciutat d'Alacant la Policia Local també ha obert quatre denúncies en festes en domicilis particulars i ha desallotjat un botellot. El regidor de Seguretat, José Ramón González, ha demanat reduir la mobilitat i "extremar les mesures sanitàries de seguretat per la salut de tothom".

Segons les últimes dades de la Conselleria de Sanitat Universal, s'han notificat 7.497 nous casos de coronavirus. El màxim de contagis registrats des que va començar la pandèmia.

El total de positius acumulats durant l'última setmana és de 33.256, una xifra que equival al total de contagis que es van notificar des de l'inici de la pandèmia fins al 16 de setembre.

També et pot interessar

stats