Demanen la dimissió de la vicealcaldessa d’Alacant per publicar un vídeo en què diu que “s’avorreix molt”

Mari Carmen Sánchez ja ha demanat disculpes i reconeix que les seues paraules foren "inapropiades" i "irreflexives".

Portada: Mari Carmen Sánchez, durant la campanya electoral de les eleccions de maig

Els grups municipals de Compromís i Unides Podem a Alacant demanen la dimissió de la vicealcaldessa de la ciutat, Mari Carmen Sánchez (Ciutadans), per haver publicat un vídeo en el seu perfil d’Instagram en què repeteix moltes vegades que s’avorreix a casa, on està per la situació de confinament decretada per l’estat d’alarma davant de la pandèmia de coronavirus.

“No esteu un poc cansats de fer sempre el mateix? No hi ha molta varietat a casa, jo m’avorrisc molt”, comença el vídeo. Després, entre rialles, la regidora de Ciutadans comença a repetir moltes vegades “m’avorrisc”.

Sánchez ha publicat el vídeo en el seu perfil personal, però s’ha destapat en publicar-ho el diari Información d’Alacant. L’oposició demana que dimitisca o, en cas de no fer ho, que l’alcalde, el popular Luis Barcala, l’aparte del càrrec.

Després de la polèmica, Mari Carmen Sánchez ha demanat disculpes en un comunicat difós aquest dijous. Reconeix que les paraules foren "absolutament inapropiades i irreflexives" en uns moments "en què la situació causada per la Covid-19 ha omplit de dolor i preocupació totes les llars alacantines".

També et pot interessar

stats