El decret de teletreball del Consell regularà la desconnexió digital o el temps de descans

Oltra considera que es tracta d'una ferrramenta de futur i no sols una necessitat derivada de la Covid-19.

La vicepresidenta del Consell, durant la roda de premsa
La vicepresidenta del Consell, durant la roda de premsa

La vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, ha explicat aquest divendres que el ple del Consell ha aprovat el decret que regula la modalitat no presencial de prestació de serveis en règim de teletreball del personal funcionari de l'administració de la Generalitat. El Consell considera esta regulació del teletreball una prioritat i, de fet, ha declarat la tramitació d'urgència. Oltra ha explicat que cal establir una regulació en què caldrà tindre present el dret a la desconnexió digital, el respecte al temps de descans i a la intimitat dels treballadors i treballadores públics, entre altres.

Oltra ha recordat que el teletreball és ferramenta a futur i no sols una necessitat derivada de l'actual pandèmia. La vicepresidenta ha remarcat que el teletreball, ben regulat, pot ser una ferramenta ben útil.

La tramitació del decret es troba ara en fase de consulta pública, amb caràcter previ a la redacció del text del decret. El Consell ha detallat que fins al 14 d'agost s'està recaptant l'opinió de totes les persones implicades i organitzacions afectades, perquè hi puguen plantejar possibles alternatives.

També et pot interessar

stats