Decomisen 15.000 mascaretes a Jaén

La Policia Nacional i la Guàrdia Civil destaquen la perfecta col·laboració dels cossos policials autonòmics i locals.

Una treballadora es protegeix amb una mascareta durant els treballs de neteja aquest cap de setmana
Una treballadora es protegeix amb una mascareta durant els treballs de neteja aquest cap de setmana / Alberto Estévez (Efe)

La Guàrdia Civil va confiscar diumenge a Jaén 150.000 mascaretes. El material s’ha traslladat a Madrid perquè estiga a disposició del sistema sanitari. Així ho han explicat aquest matí els directors adjunts operatius (DAO) de la Policia Nacional i de la Guàrdia Civil, el comissari principal José Ángel González i el tinent general Laurentino Ceña, respectivament, des del Palau de la Moncloa.

Els responsables de la Policia Nacional i de la Guàrdia Civil han fet una crida a la col·laboració ciutadana i a la calma. “No escatimarem esforços, estarem sempre al costat dels ciutadans”, han dit destacant la “perfecta col·laboració” amb cossos policials autonòmics i locals.

Els màxims comandaments policials participen sota la direcció del ministre de l’Interior, Fernando Grande-Marlaska, en un comitè de coordinació operativa que està activat “24 hores”. En aquest sentit, han agraït la col·laboració ciutadana en les primeres hores d’activació de l’estat d’alarma quedar-se a casa i limitar-ne les eixides.

També et pot interessar

stats