D’Alzira a la Corunya o Gijón. La mocadorà en línia sorgida de la pandèmia

Una pastisseria ha iniciat la venda en línia dels tradicionals dolços, perquè la situació sanitària no impedisca ningú tastar-los.

Web de la pastisseria alzirenya on poden comprar-se en línia les mocadoraes des de qualsevol punt d'Espanya
Web de la pastisseria alzirenya on poden comprar-se en línia les mocadoraes des de qualsevol punt d'Espanya / À Punt NTC
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
Amparo Martín
José Luis Ferrín
07 d'octubre 2020 - 17:47

La situació sanitària afectarà molts costums enguany, però alguns pastissers s’han proposat que això no ocórrega amb un tan arrelat com és la mocadorà. Enguany es podrà comprar en línia. Una iniciativa que, ara per ara, ja ha portat mocadoraes fins a la Corunya o Gijón.

Pensant en un possible confinament a l'octubre, una pastisseria d'Alzira ha optat per aquesta alternativa digital per a tirar avant el seu negoci. No hem arribat a un nou confinament a la Comunitat Valenciana, però la iniciativa ha permés que es delecten amb mocadoraes en diversos punts de la península.

Miguel Àngel Sepúlveda, propietari de la pastisseria Llopis d'Alzira, ha explicat a À Punt Notícies que va adquirir el domini de santdonis.com i ja ha començat a distribuir les primeres caixes mitjançant una empresa de transport.

Aquesta pastisseria alzirenca, que ha guanyat enguany el primer premi d'aparadors del Gremi de Confiters de València, està aquests dies treballant a destall perquè aquest tradicional dolç fet d'ametla marcona, sucre, aigua, llima i un punt de canella arribe allà on els demanen els consumidors.

També et pot interessar

stats