El d’Alacant és l’únic dels tres hospitals de campanya on queden pacients

Els de Castelló de la Plana i València no acullen usuaris, perquè han rebut l’alta, i al d’Alacant queden onze pacients.

L'hospital de campanya de la Fe de València és un dels dos que no acullen cap pacient amb Covid-19
L'hospital de campanya de la Fe de València és un dels dos que no acullen cap pacient amb Covid-19 / Europa Press

L’hospital de campanya d’Alacant és l’únic, dels tres instal·lats a la Comunitat Valenciana per als ingressos per Covid-19, que a hores d’ara acull pacients. Els de València i Castelló de la Plana no en tenen cap, segons han confirmat des de la Conselleria de Sanitat. A l’hospital annex al General d’Alacant hi havia onze usuaris ingressats fins aquest dimarts per la nit.

En el cas de l'hospital de campanya de València, situat al costat de La Fe i que va ser evacuat el 25 de gener a causa d’un temporal de vent, no ha tornat a rebre pacients perquè “no ha sigut necessari tornar a utilitzar-lo, de moment”, segons puntualitzaven des de la Conselleria de Sanitat.

D’altra banda, l'hospital de campanya de Castelló de la Plana, annex a l'Hospital General de la ciutat, han atés 31 pacients des què es va obrir. No obstant això, actualment no n’acull cap, tots els que havien ingressat han rebut ja l’alta.

També et pot interessar

stats