Cultura destina 215.000 euros a ajudes per a galeristes d'art valencians

Subvenciona la participació en fires del sector nacionals i internacionals per a promoure la cultura i l'art de la Comunitat Valenciana.

Fira d'Art Contemporani de Madrid
Fira d'Art Contemporani de Madrid / Europa Press

La Conselleria d'Educació, Cultura i Esport ha convocat ajudes per un import de 215.000 euros per a col·laborar en el funcionament i la promoció de les activitats de les galeries d'art valencianes, i la participació en fires d'art nacionals i internacionals.

Aquestes subvencions suposen una projecció exterior de la cultura i l'art desenvolupats a la Comunitat Valenciana. Serà subvencionable la participació de les galeries d'art valencianes en fires celebrades entre el dia 1 de novembre de 2019 i el 31 d'octubre de 2020.

Cada galeria podrà presentar una única sol·licitud de subvenció per a un màxim de quatre fires, amb independència que siguen nacionals o internacionals. Les ajudes es concediran per a un màxim de tres fires, d'acord amb l'orde establit pel sol·licitant.

Les despeses subvencionables per la Generalitat són les relacionades amb l'organització de les activitats i les que es deriven de la contractació d'espai en la fira, el muntatge de l'estand, la inscripció en l'esdeveniment i l'elaboració de material promocional en relació amb la presència de la galeria en la fira de què es tracte.

Els imports màxims seran de 130 euros per persona i nit en fires internacionals i de 100 euros en fires nacionals.

També et pot interessar

stats