Cullera tanca les platges i el passeig marítim per a evitar aglomeracions

La mesura entrarà vigor divendres i estarà vigent els caps de setmana fins al pròxim 15 de febrer.

Una plata de Cullera, en una imatge d'arxiu
Una plata de Cullera, en una imatge d'arxiu / Ajuntament de Cullera

L'Ajuntament de Cullera (Ribera Baixa) ha decretat el tancament del passeig marítim i de les platges del municipi durant els pròxims caps de setmana fins al 15 de febrer.

La junta de govern extraordinària justifica la decisió per a evitar possibles aglomeracions. La mesura entrarà en vigor els divendres, a les 15 hores, fins als dilluns, a les 6 hores.

L'alcalde de la localitat, Jordi Mayor, ha defés que en uns dies han disminuït l'índex de contagis un 26%, però ha advocat per continuar fent esforços dins de les seues competències i no relaxar-se per la salut del conjunt de la ciutadania.

Salut Pública ha notificat 359 casos actius en els últims 14 dies al municipi, la qual cosa suposa una taxa de 1.653,39 contagis per cada cent mil habitant enfront de la de 2.247,5 que el municipi registrava el dilluns 25 de gener.

L'Ajuntament també ha prorrogat fins a nou avís les mesures de suspensió d'activitats culturals, esportives i no essencials, l'atenció presencial al públic, visites a la residència municipal de persones majors i al mercat ambulant, així com el tancament de parcs i jardins, dels museus municipals, de la Biblioteca i de la Casa de la Cultura.

També et pot interessar

stats