Cues per a vacunar-se als punts mòbils instal·lats pel Black Friday

En aquests punts han pogut vacunar-se les persones que, per qualsevol motiu, encara no s'han vacunat contra el coronavirus o estan pendents de rebre alguna dosi

Les cues dels punts de vacunació als centres comercials d'Alacant i Castelló de la Plana / À Punt NTC

Centenars de persones s'han allargat als punts mòbils de vacunació sense cita contra la Covid-19 instal·lats per la Conselleria de Sanitat en ocasió del Divendres Negre de descomptes comercials o Black Friday.

Aquest divendres s'han instal·lat dos punts mòbils amb motiu del Black Friday, un enfront de la plaça de bous de València (de 16 a 21 hores) i un altre, al costat del centre comercial Ikea a Alfafar (Horta Sud), aquest últim de 15 a 21 hores.

Cues al punt mòbil de vacunació de la plaça de bous de València
Cues al punt mòbil de vacunació de la plaça de bous de València / EFE /Juan Carlos Cárdenas

En aquests punts han pogut vacunar-se contra el coronavirus les persones que, per qualsevol motiu, encara no s'han vacunat o estan pendents de rebre alguna dosi.

A Alacant també s'han obert punts de vacunació al centre comercial Plaza Mar, i el centre comercial L'Aljub d'Elx ho farà el dia 3 de desembre (de 17 a 21 hores).

D'altra banda, a Castelló romandrà actiu el punt de vacunació instal·lat al centre comercial La Salera aquest divendres i també els dies 3, 10 i 17 de desembre.

A més, la Marató de València col·laborarà amb la Conselleria de Sanitat per a sumar un nou punt mòbil de vacunació, que se situarà a la fira del corredor, a la Ciutat de les Arts i les Ciències. Allí el personal mèdic de la Generalitat podrà vacunar corredors, familiars, acompanyants o qualsevol persona que s'hi allargue el divendres 3 i el dissabte 4 de desembre. 

També et pot interessar

stats