Cues per a reservar lloc a la platja de Llevant de Benidorm

Els banyistes mostren el seu malestar perquè només es pot reservar d’un dia a un altre en el web municipal.

Els banyistes fan cua al punt d'informació habilitat per a la reserva de parcel·les de la platja de Llevant de Benidorm
Els banyistes fan cua al punt d'informació habilitat per a la reserva de parcel·les de la platja de Llevant de Benidorm / À Punt NTC

Els banyistes de la platja de Llevant de Benidorm han mostrat el seu descontentament per les dificultats per a reservar lloc. Les reserves es fan a través del web municipal d’un dia a un altre i això genera, sobretot a la gent major, moltes dificultats. Per això, s’han habilitat punts d'informació per a tramitar la reserva de forma presencial. No obstant això, els usuaris estan indignats perquè des de primera hora del matí els llocs estan complets.

Per la seua banda, l’Ajuntament de Benidorm assegura que es millorarà la plataforma web, però recorda la importància de mantindre les mesures de seguretat. També apel·la a la responsabilitat dels banyistes, ja que més d’un 20% de les reserves d’aquest divendres no van acudir a aquesta platja que compta amb més de 1.600 parcel·les, amb capacitat per a més de 6.000 persones. Tanmateix, la resta de platges i cales de Benidorm continuen sent d'accés lliure.

També et pot interessar

stats