Crida a la responsabilitat d’un sanitari: “No m’he contagiat fent cap barbaritat. No vos relaxeu”

La Comunitat Valenciana és l’autonomia de l’Estat amb el percentatge més alt de llits d’UCI ocupats per malalts de coronavirus.

Crida a la responsabilitat d’un sanitari: “No m’he contagiat fent cap barbaritat. No vos relaxeu”

Els hospitals valencians tenen 2.993 persones ingressades, 440 d’elles a les UCI, a causa del coronavirus, segons l’última actualtizació de la conselleria de Sanitat.

La Comunitat Valenciana és l’autonomia de l’Estat amb el percentatge més alt de llits d’UCI ocupats per malalts de coronavirus, un 47% del total. Els hospitals valencians tenen 2.993 persones ingressades, 440 d’elles a les UCI, a causa del coronavirus, segons l’última actualització de la Conselleria de Sanitat.

Des d’un d’aquest llits, una de les persones ingressades, Miguel Casañ, anestesista de l’Hospital Peset Aleixandre de València, s’ha gravat un vídeo per a fer una crida a la població perquè siga responsable.

“Soc anestesiòleg d’aquest mateix hospital i no m’he contagiat fent cap barbaritat No tingueu por, no vos acovardiu però no vos relaxeu”, ha alertat el sanitari, que adverteix que en el moment en què ell es troba ingressat hi ha tres plantes de l’hospital que estan ocupades “per gent que està igual que jo o pitjor”.

També et pot interessar