La Creu Roja detecta un increment del 20% en les persones que demanen ajuda alimentària

La delegada del govern espanyol visita el centre de distribució d'aliments de l'ONG a València amb motiu de la primera fase del Programa 2020.

Una imatge de la visita de la delegada del govern al centre de Creu Roja
Una imatge de la visita de la delegada del govern al centre de Creu Roja / Delegació del govern

Les persones que demanen ajuda alimentària a la Comunitat Valenciana ha crescut ja un 20%, segons estimacions de la Creu Roja. L'ONG distribuirà 11,5 milions de quilos d'aliments a Espanya entre persones vulnerables dins de la primera fase del Programa 2020 d'Ajuda Alimentària, dels quals més d'1,2 milions seran a la Comunitat Valenciana (652.876 quilos a Alacant, 162.335 quilos a Castelló i 415.470 quilos a la província de València).

La visualització d'aquesta ajuda es ben palpable al Centre d'Emmagatzematge i Distribució d'Aliments de Creu Roja a València, un dels que té la institució a la Comunitat Valenciana. La delegada del govern, Gloria Calero, ha visitat aquest dilluns les instal·lacions, junt amb el vicepresident i el coordinador de Creu Roja a la Comunitat Valenciana, Francisco Galvañ i Miguel Ángel Rodríguez, respectivament.

Durant la visita, els responsables de la Creu Roja han mostrat el contingut habitual d'aquesta ajuda alimentària. La cistella d'aliments d'enguany inclou els següents productes: fesols cuits, pasta alimentosa macarró, macedònia de verdures en conserva, fruita en conserva, tonyina i sardines en conserves, conserva de porc (magre), batuts de xocolate, arròs blanc, llet UHT, tomaca fregida, galetes, potets infantils de fruita i de pollastre, i oli d'oliva.

També et pot interessar

stats