La Creu Roja detecta un increment del 20% en les persones que demanen ajuda alimentària
La delegada del govern espanyol visita el centre de distribució d'aliments de l'ONG a València amb motiu de la primera fase del Programa 2020.
Les persones que demanen ajuda alimentària a la Comunitat Valenciana ha crescut ja un 20%, segons estimacions de la Creu Roja. L'ONG distribuirà 11,5 milions de quilos d'aliments a Espanya entre persones vulnerables dins de la primera fase del Programa 2020 d'Ajuda Alimentària, dels quals més d'1,2 milions seran a la Comunitat Valenciana (652.876 quilos a Alacant, 162.335 quilos a Castelló i 415.470 quilos a la província de València).
La visualització d'aquesta ajuda es ben palpable al Centre d'Emmagatzematge i Distribució d'Aliments de Creu Roja a València, un dels que té la institució a la Comunitat Valenciana. La delegada del govern, Gloria Calero, ha visitat aquest dilluns les instal·lacions, junt amb el vicepresident i el coordinador de Creu Roja a la Comunitat Valenciana, Francisco Galvañ i Miguel Ángel Rodríguez, respectivament.
Durant la visita, els responsables de la Creu Roja han mostrat el contingut habitual d'aquesta ajuda alimentària. La cistella d'aliments d'enguany inclou els següents productes: fesols cuits, pasta alimentosa macarró, macedònia de verdures en conserva, fruita en conserva, tonyina i sardines en conserves, conserva de porc (magre), batuts de xocolate, arròs blanc, llet UHT, tomaca fregida, galetes, potets infantils de fruita i de pollastre, i oli d'oliva.