Les UCI de la província de Castelló no tenen cap malalt Covid

La conselleria de Sanitat ha informat de 136 nous positius i 4 defuncions. Actualment, hi ha 148 persones ingressades, 34 d’elles a les UCI

Imatge d'arxiu d'una prova PCR
Imatge d'arxiu d'una prova PCR / À Punt NTC

La millora de la pressió hospitalària al País Valencià es tradueix aquest dimarts en el fet que no hi ha cap persona ingressada amb coronavirus a les unitats de cures intensives de les comarques del nord, fet que no es produïa des del 18 d’agost. A més, a les UCI de les províncies d’Alacant i València hi ha només 10 i 24 pacients de Covid-19 respectivament, xifres que no es registraven des d’abans de la segona onada. En total, hi ha 148 persones ingressades a causa del coronavirus a tot el territori. 

Quant als contagis, la Conselleria de Sanitat Universal ha informat que n'hi ha 136 de nous, una xifra semblant a les que va notificar la setmana passada abans del pic de 387 que va notificar ahir i que eren la suma dels nous positus registrats des de divendres passat. La mitjana mòbil a 7 dies se situa en 188, cosa que significa un increment.

Dels 4 nous decessos notificats aquest dimarts només un correspon als últims set dies mentre que el altres corresponen un al mes de gener i dos al de febrer. Així, la mitjana de l'última setmana baixa fins a situar-se en 5,60. Fins ara han mort a causa de la Covid-19 7.411 persones.

Per últim, Sanitat ha informat també d’un brot de dotze casos amb origen social registrat a Benicarló. 

També et pot interessar

stats