Cotino continua ingressat a l'Hospital de Manises després de confirmar-se que té coronavirus

L'expresident de les Corts va ingressar dimarts passat amb febra alta, i en un primer moment se li va diagnosticar una grip comuna.

Juan Cotino, en una imatge d'arxiu
Juan Cotino, en una imatge d'arxiu / À Punt NTC

L’expresident de les Corts i ex-director general de la Policia, Juan Cotino, continua ingressat a l’Hospital de Manises per seté dia consecutiu després que s’haja confirmat el seu positiu en coronavirus. Està aïllat en la unitat de cures intensives del centre.

Cotino va ingressar dimarts passat amb febra alta, sense tos ni molèsties respiratòries, i després de donar negatiu en el test de coronavirus se li va diagnosticar una grip comuna. No obstant això, els símptomes s'han anat agreujant, i se li ha repetit el test, que ha confirmat la infecció.

Cotino va viatjar a Madrid el diumenge 8 de març per a assistir al juí per la visita del papa a València en 2006, en què està processat, i va estar a la ciutat almenys fins dijous 12, dia en què va declarar.

Cotino no presentava cap símptoma durant la seua estada a Madrid, sinó que ha sigut en les últimes hores quan s'ha començat a sentir indispost.

També et pot interessar

stats