Les Corts recuperen l’activitat presencial en dies alterns

El treball se centrarà en la nova comissió de reconstrucció postpandèmia.

Sessió de la Diputació Permanent de les Corts del passat 8 de maig
Sessió de la Diputació Permanent de les Corts del passat 8 de maig / @cortsval

Les Corts reprenen aquest dilluns el calendari ordinari de sessions amb la vista posada en la creació d’una nova comissió, la que treballarà per la reconstrucció econòmica, social i sanitària de la Comunitat Valenciana postpandèmia.

Amb la nova normalitat, l’activitat a les Corts es reduirà a tres dies setmanals: dilluns, dimecres i divendres, i només podran accedir al Palau dels Borja els parlamentaris i parlamentàries acreditades per a participar en les comissions, així com els funcionaris que siguen necessaris per al desenvolupament. L’horari de tots serà de 10:00 a 14:00 hores.

El període de sessions es reobrirà seguint les indicacions en matèria de seguretat i higiene marcades pel Ministeri de Sanitat. Aquest dilluns està previst que es reunisca la Comissió de Justícia, que debatrà tres proposicions no de llei. Dimecres 13 serà el torn de la comissió d’agricultura i medi ambient i inclourà la compareixença de la consellera Mireia Mollà.

La comissió de reconstrucció es constituirà formalment el divendres 15 de maig i els sis grups parlamentaris presents a les Corts tenen fins al dimarts per a triar i confirmar els seus representants en aquest grup de treball.

També et pot interessar

stats