Les Corts fixaran la data i el format de la compareixença de Ximo Puig sobre la Covid-19

Reunió telemàtica de la junta de síndics.

Reunió pressencial de la junta de síndics en una imatge d'arxiu
Reunió pressencial de la junta de síndics en una imatge d'arxiu

La junta de síndics celebra una reunió telemàtica per a estudiar les peticions a la Diputació Permanent que han plantejat alguns grups. L’ha convocada la mesa de les Corts, que aquest dijous s’ha reunit per sisena vegada des de l'inici de la crisi del coronavirus i la declaració de l'estat d'alarma.

En aquesta reunió es tractarà la petició presentada pel president de la Generalitat, Ximo Puig, per a informar sobre la situació sanitària i les diferents actuacions del Consell davant la pandèmia de Covid-19 i les seues conseqüències a la Comunitat Valenciana.

Les Corts van decidir suspendre el període de sessions i activar la Diputació Permanent l’1 de març passat. La mesura ha comportat el tancament de les instal·lacions del parlament valencià, una situació que es mantindrà mentre estiga vigent l'estat d'alarma per la Covid-19.

Al marge de la junta de síndics, cada setmana el cap del Consell, Ximo Puig, i la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, contacten per videoconferència amb els sis síndics dels grups parlamentaris per a explicar les actuacions del govern valencià contra la pandèmia, segons va informar fa una setmana la vicepresidenta Mónica Oltra.

També et pot interessar

stats