Cor infantil a peu de carrer i espectadors als balcons per a rebre Nadal a Alzira

L’alumnat d’un col·legi sorprén els residents d’un asil de majors amb un recital a l'aire lliure.

VÍDEO | Cor infantil a peu de carrer i espectadors als balcons per a rebre Nadal a Alzira

Els alumnes del cor del Col·legi Alborxí d’Alzira (Ribera Alta) visiten cada any l’asil i les residències de persones majors de la localitat per a oferir-los un senzill festival de nadales. És una jornada que els alumnes es preparen amb il·lusió, que treballen prèviament, i els més majors amb l’estima que sempre aporta la saba jove als seus centres. Per això, enguany els escolars es resistien a no complir amb aquesta esperada tradició i no han dubtat a sorprendre’ls amb un festival adaptat a les circumstàncies sanitàries.

Com que les nadales no es podien interpretar a l’interior del centre, com solien fer, els escolars les han interpretat a peu de carrer. Els residents de l’asil de Santa Teresa Jornet, per la seua banda, han sigut espectadors d’excepció i han seguit el recital des dels balcons del seu centre. D’aquesta manera, tots reduïen les possibilitats de contagis. “Pensarem de fer alguna cosa a l'exterior, amb totes les mesures de seguretat, per a felicitar els més majors”, afirmava Félix Cortés, director del cor d’aquest col·legi alzireny.

L’alumnat ha protagonitzat aquesta sorpresa davant de l’asil, per on passen diàriament perquè alumnat i residents comparteixen carrer, però cap de les altres residències es quedaran sense el seu habitual concert de nadales. El concert s’ha gravat per a fer-lo arribar també als altres centres de majors d’Alzira, així com a la de Simat de la Valldigna (Safor), que també solia visitar aquest cor.

També et pot interessar

stats