El Cor de la Generalitat reprén als assajos presencials al Palau de les Arts de València

El primer concert que tenen programat és el 2 de juliol dins del cicle Torna a les Arts.

El Cor de la Generalitat assaja a les sales més àmplies del Palau de les Arts de València
El Cor de la Generalitat assaja a les sales més àmplies del Palau de les Arts de València / IVC Música

El Cor de la Generalitat ha représ els assajos col·lectius presencials al Palau de les Arts per tal de preparar els pròxims compromisos i afrontar la pròxima temporada 2020-2021. Ho fan a les sales més àmplies del recinte operístic, com la sala d’orquestra i la sala de posada en escena, i no a la sala habitual d’assajos del cor, sempre en grups reduïts d’un màxim de 19 persones i respectant totes les mesures higièniques i de distància física.

El primer concert se celebrarà el 2 de juliol al Palau de les Arts, sota la direcció del mestre Francesc Perales i acompanyats al piano per Francesc Hervás. Serà un concert per a cor i piano amb una plantilla de 16 cantants i un programa amb polifonies de totes les èpoques i estils. El concert forma part del cicle Torna a les Arts. Posteriorment, el cor actuarà el 19 de juliol en el Festival d’Almagro amb un concert que forma part de la representació valenciana del festival internacional, ja que és l’autonomia convidada en l’edició de l’any 2020.

D’altra banda, el 31 de juliol el Cor de la Generalitat actuarà a Vilafranca i el 3 d’agost al Festival Internacional de Música Antiga i Barroca de Peníscola, acompanyat per la formació Harmonia del Parnàs, dirigits per Marian Rosa i en un concert que, amb el títol ‘Quien amores tiene….’, commemora el cinqué centenari de la primera volta al món de Magallanes i Elcano.

També et pot interessar

stats