La convocatòria extraordinària de la selectivitat serà abans del 17 de setembre

L’avaluació tindrà lloc preferentment en un màxim de quatre dies, que seran cinc en les comunitats autònomes amb llengua cooficial.

La convocatòria extraordinària de la selectivitat serà abans del 17 de setembre
La convocatòria extraordinària de la selectivitat serà abans del 17 de setembre

La convocatòria extraordinària de la prova d’accés a la universitat tindrà lloc aquest curs abans del 17 de setembre, enlloc del dia 10 anunciat en principi, segons el Butlletí Oficial de l’Estat (BOE), que, a més, confirma la convocatòria ordinària entre el 22 de juny i el 10 de juliol.

En la seua edició d’aquest dijous, es determinen les característiques, el disseny i el contingut de l’avaluació del batxillerat per a l’accés a la universitat (ABAU). També, les dates màximes de realització i revisió de les qualificacions obtingudes en el curs.

Les proves ordinàries hauran de celebrar-se entre el 22 de juny i el 10 de juliol i els resultats provisionals seran publicats abans del 17 de juliol. Les corresponents a la convocatòria extraordinària tindran com a data límit de celebració el 17 de setembre inclòs, i els resultats provisionals s'hauran de publicar abans del dia 23 del mateix mes. Es farà una prova per cadascuna de les matèries i l’alumnat disposarà d’una única proposta d’examen amb diverses preguntes.

En l’elaboració de la prova es tindrà en compte que el nombre de preguntes que haja de desenvolupar l’alumne s’adapte al temps màxim de realització de la prova, incloent-hi el temps de lectura d’aquesta. Cadascuna de les proves de l’avaluació tindrà una duració de 90 minuts amb un descans mínim de 30 minuts entre proves consecutives. Així mateix, tindrà lloc preferentment en un màxim de quatre dies, que seran cinc en les comunitats autònomes amb llengua cooficial.

A més d’aquesta resolució, el BOE publica una altra del Ministeri d’Educació per la qual s’adopten mesures excepcionals en matèria de flexibilització dels ensenyaments de formació professional del sistema educatiu i dels ensenyaments de règim especial.

També et pot interessar

stats