Com de controlats estan els accessos a les poblacions confinades?

Un equip d''À Punt NTC' s’ha acostat a les localitats amb confinament perimetral per a comprovar-ho.

Com de controlats estan els accessos a les poblacions confinades?

El passat dijous 7 de gener, diverses localitats valencianes, com Alfafar, Benetússer Sedaví, Massanassa o Llocnou de la Corona, es van confinar a causa de les elevades xifres de contagis per coronavirus. Aquest tancament també va incloure la zona comercial d’Alfafar i, durant alguns dies, algunes persones han tractat d’accedir-hi evitant els controls policials. Dies després que els ajuntaments d’aquests municipis demanaren ajuda extraordinària per a evitar-ho, un equip d’À Punt NTC s’ha acostat a les localitats confinades per a comprovar-ho.

Alfafar, Sedaví, Massanassa i Benetússer formen una gran àrea comercial especialment atractiva en període de rebaixes. Aquesta zona és el primer lloc on l’equip d’À Punt NTC s’ha desplaçat per a comprovar l’accés. Efectivament, a Massanassa, prop d’un centre comercial, es troba el control policial, i fonts policials confirmen que s’estan controlant els accessos.

Després, À Punt posa rumb a Llíria (Camp del Túria) per la zona est. A pocs metres del nucli urbà de la ciutat, està el control policial, on la policia confirma que la gent, per norma general, està complint les restriccions i els qui passen pel control porten la seua respectiva acreditació.

No obstant això, l’entrada a Llíria per la població de les Alcubles apareix sense cap control per accedir-hi, tal com comprova l’equip de la televisió d’À Punt. Per això, i davant de la dificultat de controlar totes les entrades i les eixides, es fa una crida a la població perquè siga responsable amb l’actual situació.

També et pot interessar