Continuen els treballs de desinfecció a la residència de majors DomusVi d'Alcoi

Dels 134 interns, 58 estan aïllats amb símptomes, i 8 estan sota vigilància de la unitat hospitalària domiciliària.

Treballs de desinfecció a la residència
Treballs de desinfecció a la residència / À Punt NTC

La Unitat Militar d'Emergències (UME) reprén aquest dijous els treballs de desinfecció de la residència de majors DomusVi, on s'ha localitzat un brot de coronavirus que afecta 58 persones. Dels 134 residents al centre, 58 estan aïllats perquè han presentat símptomes de la malaltia, segons ha informat la consellera de Sanitat, Ana Barceló. A més, huit estan controlats per la unitat hospitalària domiciliària que depén del Departament de Salut d'Alcoi.

Vestits de color blanc, els efectius de l'UME netegen i desinfecten tant jardins com accessos del geriàtric. El brot de coronavirus no només afecta 54 ancians, sinó que també ha infectat bona part de la plantilla que els atén. Per això, la Conselleria de Sanitat ha contractat personal de reforç perquè els atenga.

La consellera Barceló també anunciava aquest dimecres que totes les residències per a majors, siguen públiques o privades, en què es detecten brots de coronavirus queden sota el control i la protecció de la Conselleria de Sanitat. Així, el govern valencià tindrà plena capacitat per a avaluar la situació i prendre les mesures oportunes.

Descarten el brot a Elx

La Conselleria de Sanitat ha informat que els tres casos detectats en un altre geriàtric d'Elx han donat negatius, per la qual cosa queda descartat el brot en aquest centre de majors.

També et pot interessar

stats