Es contagia un capellà de la diòcesi d’Oriola-Alacant que es negava a dur mascareta

Els parroquians ja l'havien denunciat a la Policia per incomplir les normes sanitàries.

VÍDEO | Es contagia un capellà de la diòcesi d’Oriola-Alacant que es negava a dur mascareta

Un capellà negacionista de la diòcesi d’Oriola-Alacant que es negava a dur mascareta a missa, i incomplia les normes sanitàries, s’ha contagiat de Covid-19 en el brot que s'ha registrat a la Casa Sacerdotal d’Alacant. Una situació que ja havien denunciat a la Policia els parroquians de la pedania de Callosa de Segura on aquest capellà desenvolupava la seua activitat.

Així, el veïnat de la zona ha contat a À Punt NTC que el capellà incomplia els protocols sanitaris actuals i que posava en perill la salut de moltes persones, especialment la de la gent d’edat avançada que anava a l'església. Malgrat això, i encara que la Policia Local d’Oriola es va personar en la institució, no pogueren sancionar-lo perquè la pedania pertany a Callosa de Segura, i no a Oriola.

Alguns testimonis, a més, diuen que no amagava el seu negacionisme. El capellà d’aquesta pedania de Callosa de Segura, Francisco García, es recupera ara de la Covid-19 després d’haver-se contagiat en un brot que ha afectat alguns capellans més de la Casa Sacerdotal d’Alacant.

També et pot interessar

stats