Aquest contingut ja no està disponible per veure.

Consum contempla prendre la temperatura a la clientela

23 min.

Un supermercat de Torrevella de la cadena Unide ha començat a prendre la temperatura a la clientela abans d’entrar al recinte. Una mesura que també contempla Consum, segons ha assenyalat el director de Relacions Externes, Javier Quiles, en una entrevista en Les notícies del matí. “Ens agradaria fer-ho; hem encomanat una partida de termòmetres; ara tot dependrà de si es permet o no fer-ho”, ha afirmat.

Quiles ha explicat que la situació als supermercats s’ha normalitzat els últims dies, malgrat que la compra per part dels clients ha augmentat notablement, al ser aquests locals els únics on la ciutadania es pot proveir de productes de primera necessitat. De fet, el director de Relacions Externes de Consum ha situat en una forqueta que situa entre el 30 i el 50% la pujada de l’afluència de clients.

Un fet que, en canvi, comenta, no ha fet que es pugen els preus, només en casos particulars, més pels problemes de subministrament, com ara l’hidrogel. Aquest producte és un dels més demandats pels compradors i compradores. Es manté en els primers llocs de demanda. Altres, com ara el paper higiènic, molt populars els primers dies, han anat caient a favor d’altres com ara l’arròs, els llegums o la llet.

També s’ha percebut un augment lleuger de la venda de productes com ara les olives i altres relacionats amb l’aperitiu, que Quiles creu que encara augmentaran més amb l’arribada de la Setmana Santa. Els productes d’higiene també estan entre els més sol·licitats pels consumidors, com ara el sabó o el lleixiu. D’aquest últim, segons ha reconegut Quiles, va arribar a haver-hi desabastiment a escala mundial.

Garantit el subministrament de productes i la seguretat de clients i treballadors

Javier Quiles també ha volgut llançar un missatge de tranquil·litat: “El subministrament està garantit”, ha assegurat, malgrat haver reconegut certs problemes els primers dies de la crisi sanitària. També ha incidit en les mesures posades en marxa per a protegir clients i treballadors. De fet, ha comentat que aquests últims en breu portaran equips de protecció individual (EPI) per a assegurar-los la protecció.

Contingut no disponible
stats