La Conselleria de Sanitat estudia mesures especials per a Burjassot

Isaura Navarro assegura que la situació del municipi és “preocupant” per l’elevada incidència acumulada.

La Conselleria de Sanitat estudia mesures especials per a Burjassot
La Conselleria de Sanitat estudia mesures especials per a Burjassot

La Conselleria de Sanitat Universal no descarta prendre mesures especials a Burjassot (Horta Nord), un nucli amb alta densitat de població a l'àrea metropolitana de València i on no s'aconsegueix frenar l'escalada de contagis. Així ho ha confirmat la secretària autonòmica de Salut Pública, Isaura Navarro, en una entrevista a À Punt NTC on ha assegurat que la situació del municipi és “preocupant” ja que ve mantenint durant moltes setmanes una incidència acumulada “excessivament elevada”.

En aquests moments, la incidència acumulada és de 178 casos per 100.000 habitants, una xifra que s’espera que vaja en augment. En els últims tres dies ha notificat tres brots, tots ells d’origen social i amb un total de 21 casos associats. A més, la Conselleria manté intervinguda des de dissabte la residència de majors Sequera, on s'ha detectat un brot de quasi una trentena de positius en Covid-19, entre interns i personal.

Per a abordar l’evolució de la pandèmia en aquest municipi de l’Horta, Sanitat Universal té prevista una reunió amb l'alcalde de Burjassot, Rafael García, segons ha pogut saber À Punt NTC.

També et pot interessar

stats