La Consellera de Justícia nega que els hospitals de campanya no siguen accessibles per a persones amb mobilitat reduïda

Bravo acusa el Partit Popular de generar confusió i fer un ús polític del tema.

La consellera de Justícia i Interior, Gabriela Bravo
La consellera de Justícia i Interior, Gabriela Bravo / @GVAJusticia

La Consellera de Justícia i Interior, Gabriela Bravo, ha negat hui que els hospitals de campanya no estiguen preparats per a atendre persones amb mobilitat reduïda, tal com ha assegurat aquest dissabte el portaveu d’Interior del Grup Popular a les Corts, José Antonio Rovira.

Rovira havia anunciat que el seu partit pensa demanar explicacions a la consellera pel que consideren “el nou nyap en la construcció d’uns hospitals de campanya cars, tard, ineficaços i d’ús limitat, on no caben les cadires de rodes”.

Les seues declaracions les ha contestades poques hores després la mateixa Gabriela Bravo, que ha acusat el PP de fer un “un ús polític lamentable de l’assumpte, per tal de generar confusió en la ciutadania”.

Segons Bravo, els nous hospitals de campanya disposaran, des del moment en què inicien l'activitat, de totes les infraestructures adequades per a totes les persones, incloses les que van en cadira de rodes.

“Les imatges que s’han difós sobre els banys instal·lats en els últims dies corresponen als de persones sense problemes de mobilitat, però el projecte inclou banys adaptats, que estan en procés d’instal·lació”, ha matisat la consellera.

També et pot interessar

stats