El Consell posa en valor la responsabilitat de la majoria dels joves durant la pandèmia

La campanya Comando Z defensa l'actitud del col·lectiu i la incertesa a què s'enfronten per la Covid-19.

Una imatge de la campanya de la Generalitat.

El Consell Valencià de la Joventut i la Generalitat han presentat aquest dilluns Comando Z, una campanya que vol posar en valor la joventut responsable en temps de pandèmia, una “majoria silenciosa” que està fent les coses bé i s'enfronta amb una gran incertesa a la situació provocada per la Covid-19. Les seues expectatives quant a emancipar-se, l'entrada a la universitat, celebrar els 18 anys o els inicis en el món laboral són algunes de les experiències que la joventut no està podent viure com esperava arran de la pandèmia i aquesta campanya vol ressaltar el seu esforç en aquestes circumstàncies.

La iniciativa, que han donat a conéixer aquest dilluns el president de la Generalitat, Ximo Puig; la vicepresidenta del Consell i consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, i la presidenta del Consell Valencià de la Joventut, Pilar Blasco, vol “fugir de visions paternalistes” i llançar un missatge de “conscienciació i reconeixement” de tu a tu. A més d'un espot publicitari que reflecteix el dia de la marmota que viuen moltes persones joves, amb les dificultats per a celebrar esdeveniments o saludar-se i la moda del pijama style per les restriccions de mobilitat i de reunió, la campanya, dissenyada per l'agència de publicitat Maslow, inclou també el llançament d'originals etiquetes al voltant d'aquestes idees.

“És el moment d'anar amb el cap i la màscara ben alts”. “La responsabilitat de hui serà la victòria de demà”, planteja la campanya, que convida la joventut a unir-se al Comando Z, una generació responsable en temps de pandèmia.

Aquest Nadal toca fer un pas arrere

De cara a les festes nadalenques, el cap del Consell ha instat a viure un Nadal “de sentiments, de valors, de solidaritat més que mai”. També la vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, ha fet referència a la proximitat de les festes nadalenques. Ara que s'acosten dies en què la tradició és ajuntar-se amb familiars i amics, Oltra ha cridat a passar un Nadal diferent en taules diferents “perquè el Nadal del 2021 no falte ningú a taula”. En aquest context de pandèmia, ha dit, “la millor estima es demostra amb la distància física, que no en l'afectiva”. “En la vida a vegades fa falta fer un pas arrere per a agafar impuls i aquest Nadal toca fer un pas arrere”, ha remarcat.

També et pot interessar

stats