El Consell destina 30 milions a ajudes per a rehabilitar i reformar habitatges

Es podran sol·licitar telemàticament a partir d'aquest divendres i fins al pròxim 30 de juny.

Les ajudes es podran sol·licitar telemàticament a partir d'aquest divendres i fins al pròxim 30 de juny
Les ajudes es podran sol·licitar telemàticament a partir d'aquest divendres i fins al pròxim 30 de juny / Arxiu

La Conselleria d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica ha consignat més de 30 milions d'euros per a ajudes a la rehabilitació d'edificis i la reforma de banys, cuines i millora de l'accessibilitat a l'interior dels habitatges, contemplades en el Pla Renhata.

Les ajudes es podran sol·licitar telemàticament a partir d'aquest divendres i fins al pròxim 30 de juny, encara que aquesta última data es veurà ampliada en funció dels dies que estiga decretat l'estat d'alarma.

El vicepresident segon i conseller del ram, Rubén Martínez Dalmau, ha indicat que aquestes ajudes són “fonamentals per a la fase de reconstrucció després de la crisi sanitària de la Covid-19, ja que serviran per a estimular el sector de la construcció i la ceràmica”.

Podran optar a les ajudes tant les obres ja finalitzades, com les que estiguen en projecte o en curs en el moment de la sol·licitud i esperen acabar-se en un termini màxim de sis mesos.

Aquest és el quart exercici consecutiu que es publiquen aquestes ajudes, de les quals des de 2017 s’han beneficiat més de 2.000 famílies.

També et pot interessar

stats