El Congrés debatrà el 25 de març la pròrroga de l'estat d'alarma

Hauran d'acudir obligatòriament els diputats que hagen d'intervindre i la votació posterior es farà de manera telemàtica.

El líder del PP, Pablo Casado, interpel·la al president del govern espanyol, Pedro Sánchez, durant el ple extraordinari celebrat aquest dimecres
El líder del PP, Pablo Casado, interpel·la al president del govern espanyol, Pedro Sánchez, durant el ple extraordinari celebrat aquest dimecres / Mariscal (Efe)

El Congrés dels Diputats debatrà la pròrroga de l'estat d'alarma en un ple convocat per a dimecres que ve, 25 de març. Així ho ha aprovat la junta de portaveus de la cambra, reunida aquest dimecres després del ple de la compareixença del president, Pedro Sánchez, per a explicar les mesures del govern espanyol destinades a fer front a l'expansió del coronavirus, entre d'altres, l'estat d'alarma.

Està previst que, com en el ple d'aquest dimecres, al del dia 25 acudisquen obligatòriament els diputats que hagen d'intervindre i que la votació posterior es faça de manera telemàtica, a causa de les mesures sanitàries que cal adoptar per a evitar contagis.

També et pot interessar

stats