Confinen una trentena de persones per un positiu en una festa d'aniversari a Benicàssim

Sanitat està fent PCR a totes les persones convidades i demana que no isquen de casa.

Vista aèria de la platja de Benicàssim
Vista aèria de la platja de Benicàssim / Europa Press

Les autoritats sanitàries han ordenat la quarantena preventiva per a una trentena de persones que va assistir a una festa d'aniversari a Benicàssim (Plana Alta) dissabte passat, després que una de les joves present en la celebració ha donat positiu en coronavirus.

Amb l'objectiu de determinar l'abast del virus i investigar-ne la traçabilitat, des del centre de salut han contactat amb totes les persones convidades perquè es puguen sotmetre a una prova PCR. Les famílies al complet han d'estar confinades a casa fins que es coneguen els resultats.

A les comarques del nord no s'ha afegit cap positiu les últimes hores en cap dels quatre brots que hi ha actius en aquest moment. Totes les mirades apunten al brot declarat a Peníscola, originat en una discoteca i amb 28 persones infectades, ara per ara. Aquest dijous es compleixen 48 hores des que Sanitat va començar a fer tests massius entre els joves que van passar per l'establiment entre els dies 11 i 16 de juliol per a intentar controlar el brot i ja se n'han practicat més de 300, a falta de conéixer l'actualització d'aquest dijous.

També et pot interessar

stats