Confinada una família a Cullera en identificar-se tres positius de Covid-19

L’Ajuntament fa una crida a la calma “perquè no hi ha transmissió comunitària” i “les autoritats sanitàries han controlat la situació”.

Dos informadors passegen per una de les platges de Cullera
Dos informadors passegen per una de les platges de Cullera / Ajuntament de Cullera

L’Ajuntament de Cullera ha transmés un missatge tranquil·litzador després saber-se que hi ha una família confinada a casa en aquest municipi ja que s’hi han confirmat tres positius de Covid-19. Des de l’Ajuntament han assenyalat que es tracta de “casos aïllats i no d'un brot ni d'una transmissió comunitària, casos que estan sent controlats, a més, gràcies a la col·laboració i el bon comportament de la família”.

Afegeixen que “una vegada més, els protocols estan funcionant degudament i prova d'això és la ràpida detecció i control d'aquests casos”. Així, el consistori d’una de les localitats més turístiques de la Ribera Baixa ha remarcat que “la situació ha estat controlada des del primer moment per part de les autoritats sanitàries”.

A més, l’Ajuntament recorda que a la localitat no sols s’ha recomanat sempre l’ús de la mascareta, sinó que “s’han intensificant els controls per al compliment estricte de la normativa sanitària”. En aquesta línia, ha instat la ciutadania a complir les normes sanitàries de manera estricta “perquè Cullera continue sent una destinació segura”.

A Cullera ja es va identificar un altre brot fa dues setmanes que afectava tres persones d’un centre d’acollida. Encara que, com ha fet ara, l’Ajuntament va fer una crida a la calma perquè els afectats estaven aïllats quan es va fer públic el brot.

També et pot interessar

stats