La Comunitat Valenciana suma 612 nous casos i cap mort per Covid-19

Onze nous focus es registren en tot el territori, els més nombrosos a Quart de Poblet, Alfafar i Massanassa

La Comunitat Valenciana suma 612 nous casos i cap mort per Covid-19
La Comunitat Valenciana suma 612 nous casos i cap mort per Covid-19

La Comunitat Valenciana va registrar 612 nous casos de coronavirus, segons ha informat aquest matí la Conselleria de Sanitat. El Consell ha informat que cap persona ha mort a la Comunitat Valenciana des de l’últim balanç.

D’altra banda, Sanitat informa de la detecció d’onze nous brots, els més nombrosos s’han detectat a Quart de Poblet, amb 13 positius, Alfafar, amb hui casos, i Massanassa, amb sis. Gandia, Riba-Roja de Túria, Sant Isidre / Callosa de Segura, Dénia, Benidorm, Onda i València sumen la resta de brots.

Els nous casos detectats eleven fins a 23.337 la xifra total de positius a la Comunitat Valencina. Més de la meitat del total de casos, en concret 13.408, es troben a la província de València, que suma 348 positius; la província d'Alacant en registra 163 de nous en un sol dia i arriba a 7.250 i Castelló en registra 53 i deixa el total d'afectats en 2.630.

D'altra banda, el gros dels nous brots són d'origen social i només tres, els registrats a Onda, Riba-roja de Túria i Dénia, tenen un origen laboral.

386 brots a l'agost

La Comunitat Valenciana ha registrat un total de 386 brots de coronavirus el mes d'agost, que han afectat 1.821 persones. El major dels brots s'ha registrat a Benigànim (Vall d'Albaida) el 22 d'agost, amb 24 persones contagiades. Això suposa que la mitjana de casos per brot se situa en 4,71, segons les dades de la Conselleria de Sanitat Universal.

Quasi un terç dels brots s'ha produït a la ciutat de València, encara que cap d'ells ha tingut un nombre elevat de contagis. Entre els brots més nombrosos també s'han situat els de Castelló de la Plana del 28 d'agost (amb 22 afectats); el del Pilar de la Foradada del 25 d'agost, amb 21 afectats, i el de Manises de l'11 d'agost, amb 17 contagis.

També et pot interessar

stats