La Comunitat Valenciana registra 456 positius i cap defunció en les últimes 24 hores

El nombre de contagis cau a més de la meitat després d’haver batut el rècord aquest divendres.

La Comunitat Valenciana registra 456 positius i cap defunció en les últimes 24 hores
La Comunitat Valenciana registra 456 positius i cap defunció en les últimes 24 hores

Segons l’últim balanç de la Conselleria de Sanitat, la Comunitat Valenciana ha registrat en l’última jornada 456 nous contagis de coronavirus confirmats per prova PCR, que situen la xifra total de positius en 31.362. Això significa un descens de més de la meitat respecte als 960 contagis registrats aquest divendres, la xifra més alta des que va començar la pandèmia.

Per províncies, la distribució és la següent: 69 a Castelló (3.424 en total); 168 a la d’Alacant (9.901 en total), i 201 a la de València (18.011 en total). A més, hi ha 18 casos sense assignar, amb la qual cosa l’acumulat de casos sense assignar ascendeix a 26.

Des de l’última actualització no s’ha produït cap defunció, mentre que se’n van registrar 9 aquest divendres.

El menor nombre de brots de la setmana

Pel que fa als brots, se n’han detectat 14 de nous, fet que també suposa un descens respecte als 25 registrats aquest divendres. D’aquests, en destaquen un d’origen social a Aielo de Malferit, amb 10 casos, i un altre a Sant Isidre amb 9, també social. A més, a Aielo de Malferit s’ha registrat un altre brot, amb 5 contagis. Sanitat també ha notificat dos brots a Alzira, un amb 6 contagis i un altre amb 4, també els dos d’origen social. També la ciutat de València ha registrat més d’un brot, concretament dos d’origen social, amb 4 i 3 casos respectivament, i un altre d’origen laboral amb 4 casos. També s’han registrat brots a Elx (5 casos, origen laboral), Algemesí (5 casos, origen social), Catarroja (5 casos, origen laboral), Moixent (5 casos, origen social), Oriola (4 casos, origen social) i Altura (4 casos, origen social).

La conselleria de Sanitat no ha actualitzat les dades sobre hospitalitzacions, UCI ni l’estat de les residències.

També et pot interessar

stats