La Comunitat Valenciana registra 235 nous casos i 6 defuncions

Els hospitals valencians tenen actualment 149 persones ingressades, 37 d’elles a les unitats de cures intensives

Punt de vacunació Covid al costat de Mestalla
Punt de vacunació Covid al costat de Mestalla / Xavier Carrau

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha notificat aquest dimecres 235 nous casos de coronavirus, des de l'ultima actualització, de dilluns. Es tracta per tant d’una xifra que registra els casos notificats en dos dies, ja que dimarts, per ser festiu, no hi va haver notificació. La mitjana a 7 dies de nous contagis continua en descens i se situa aquest dimecres en 114 casos. Amb la nova actualització la xifra total de positius és de 511.616 persones.

Els hospitals valencians tenen actualment 149 persones ingressades, 37 d’elles a les unitats de cures intensives. La xifra d’hospitalitzats es manté en les mateixes xifres que dilluns, mentre que a les UCI hi ha dues persones més. Amb tot, aquesta darrera xifra presenta un retrocés constant i es manté hores d’ara en valors d’inici del mes de juliol.

Mor una persona de 26 anys

La dada negativa son les defuncions. La Conselleria n’ha notificat 6 de noves l'ultima setmana, per la qual cosa el nombre total de morts des de l’inici de la pandèmia és de 7.815 a la Comunitat Valenciana. Les edats de les persones mortes son 90, 72, 65, 62, 51 i 26 anys.

Amb les dades actuals hi ha 1.620 casos actius, un 0,31% dels positius. Des de l’última actualització no s’han registrat brots.

També et pot interessar

stats