La Comunitat Valenciana registra 2.048 nous contagis, vora la meitat que diumenge passat

A hores d'ara hi ha 3.651 persones ingressades als hospitals, 623 a les UCI.

Traslladen un pacient a l'Hospital Clínic de València
Traslladen un pacient a l'Hospital Clínic de València / Kai Försterling (Efe)

La Conselleria de Sanitat Pública i Salut Universal ha registrat en les últimes 24 hores 2.048 nous casos de coronavirus confirmats per prova PCR o a través de test d'antígens, vora la meitat que el diumenge passat, quan es notificaren 3.933 positius.

La pressió hospitalària de la tercera onada continua minvant, amb xifres d'hospitalitzats en planta i en UCI en descens. A hores d'ara hi ha 3.651 pacients de Covid-19 ingressats i 623 en les sales de crítics. En les darreres 24 hores, però, hi ha hagut un repunt de persones hospitalitzades, 154 més en planta i una més en les sales d'intensius.

S'han notificat 52 morts per coronavirus des de la darrera actualització de dades, una xifra que suma un total de 621 defuncions aquesta setmana. Així, hi ha hagut 50 morts menys que la setmana passada, la de més mortalitat de tota la pandèmia al nostre territori, en què es notificaren 671 defuncions. La xifra setmanal, això no obstant, és superior a la de fa dues setmanes, quan van faltar 571 persones a causa de la Covid-19.

Pel que fa als brots, la conselleria ha comunicat un total de 41, la majoria a la província de València (28), seguida d'Alacant (9) i Castelló (4). Els brots amb més contagis associats han estat d'origen social, a València i Alaquàs, tots dos amb una desena d'afectats.

També et pot interessar

stats