Aquest contingut ja no està disponible per veure.

La Comunitat Valenciana rebrà 32,3 milions per a mitigar l’impacte social de la crisi

5 min.

La vicepresidenta i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, ha confirmat en À Punt Notícies que el govern espanyol ha assignat a la Comunitat Valenciana 32,3 milions per a mitigar l’impacte social de la crisi del Covid-19, vora un 10% dels 300 milions que s’han repartit a les autonomies. La decisió s’ha pres aquest divendres en el Consell Interterritorial de Serveis Socials i Atenció a la Dependència.

Oltra ha explicat que la Generalitat dedicarà el gruix d’aquesta quantitat, 30 milions, a reforçar l’ajuda al domicili, després del tancament de centres de dia i residències, i destinarà una altra part a la renda valenciana d’inclusió, a benefici de les persones amb menys recursos.

“Som conscients que aquesta crisi sanitària té una segona part que és la crisi social, i necessitem reforçar l’estructura d’assistència social per a reduir el colp social que pot vindre després del sanitari”, ha explicat Oltra.

Els 2,3 milions restants corresponen a la partida per a pal·liar la situació de la infància, uns diners que la Conselleria dedicarà als xiquets, i que no s’han beneficiat de les ajudes que s’han activat amb anterioritat.

Contingut no disponible
stats