Compromís demana la repatriació d'una valenciana atrapada en una illa de la Polinèsia des de gener

Mulet reclama al Ministeri d’Afers Estrangers que li done una resposta “al més ràpid possible”.

Imatge de la conductora d'autobús d'EMT València atrapada en la Polinèsia
Imatge de la conductora d'autobús d'EMT València atrapada en la Polinèsia / @carlesmulet

Compromís reclama al Ministeri d'Afers Estrangers la repatriació d'una conductora d'autobús d'EMT València atrapada en una illa de la Polinèsia des de gener per la pandèmia. Demana que li done una resposta “al més ràpid possible”.

El portaveu de la formació al Senat, Carles Mulet, s'ha posat en contacte aquest dijous amb el gabinet de la ministra Arancha González Laya per a traslladar-li la preocupació per aquesta valenciana que no pot eixir de l'atol·ló polinesi. Des del ministeri, segons la coalició, han mostrat interés i han trasllat la consulta als serveis consulars.

Mulet també ha presentat dues preguntes escrites al govern espanyol per a saber quantes persones s’han quedat aïllades a causa de la pandèmia a la Polinèsia i encara no han pogut ser repatriades.

Després de reconéixer l'esforç “sense precedents” per a repatriar espanyols atrapats en tot el món durant la pandèmia, el senador ha advertit que “la situació es complica en casos poc habituals en països xicotets, sense relacions històriques com amb Sud-Amèrica”.

També et pot interessar

stats