Les competicions internacionals, també a porta tancada

Prohibeix l'entrada de l'afició als partits que el València Basket juga en l'Eurolliga, on fins ara estaven acudint fins a 400 persones.

Els partits d'Europa League i d'Eurolliga, sense públic
Els partits d'Europa League i d'Eurolliga, sense públic

El govern espanyol, conjuntament amb les comunitats autònomes, han acordat que el públic no puga accedir als partits internacionals de les competicions professionals de futbol i bàsquet. Una mesura que s'aplicarà, almenys, mentre les competicions domèstiques, com la lliga i l'ACB, continuen disputant-se a porta tancada.

Fins ara, la UEFA permetia un 30% de l'aforament, però només d'afició local. El Villarreal havia demanat que la seua afició tornara a l'estadi de la Ceràmica en els partits de l'Europa League, però aquest nou acord tomba els desitjos del club groguet.

Per la seua banda, en els partits que el València Basket jugava com a local en l'Eurolliga sí que accedien fins a 400 persones a la Fonteta. Des d'ara, els de Jaume Ponsarnau tornaran a jugar sense l'alé de la seua afició.

La declaració conjunta entre el Ministeri de Sanitat i les comunitats vol oferir una resposta conjunta i única davant de la situació epidemiològica actual.

També et pot interessar

stats