La Comissió General d'Educació estudia com serà el final del curs amb la pandèmia

El Ministeri i les comunitats autònomes analitzaran les opcions d'avaluació als estudiants si s'allarga l'estat d'alarma.

Els menors reben, durant l'estat d'alarma, les classes en línia
Els menors reben, durant l'estat d'alarma, les classes en línia / Pixabay

El Ministeri d'Educació i Formació Professional reunirà aquest dimecres les comunitats autònomes en la Comissió General d'Educació per a preparar conjuntament el tancament del curs escolar. Damunt de la taula estaran les opcions d'avaluació als estudiants si es prolonguen les mesures de confinament per a contindre la pandèmia del coronavirus.

El secretari d'Estat d'Educació, Alejandro Tiana, presidirà aquesta reunió telemàtica amb els secretaris autonòmics. La trobada, de caràcter tècnic, precedirà una nova reunió de la Conferència Sectorial d'Educació, amb la ministra Isabel Celaá i els responsables autonòmics, el dimecres 15 d'abril.

L'evolució de la pandèmia i la prolongació de l'estat d'alarma determinaran si el curs acaba amb els escolars a casa, examinant-se a distància. Divendres passat, la majoria de les comunitats autònomes es decantaren per aquesta opció per als estudiants universitaris.

També et pot interessar

stats