Comencen les obres de l’hospital de campanya de Castelló

Junt amb els de València i Alacant, en les instal·lacions es podran atendre 1.100 persones.

Comencen les obres de l’hospital de campanya de Castelló
Comencen les obres de l’hospital de campanya de Castelló

Aquest dimarts comencen a Castelló (Plana Alta) les obres per a construir l’hospital de campanya que va anunciar la setmana passada la Generalitat per a garantir l’atenció sanitària durant la pandèmia del coronavirus.

Les noves instal·lacions s’ubicaran al costat de l’Hospital General de Castelló, tot i que després d’una visita de l’equip tècnic dilluns s’ha decidit desplaçar-les i construir-les a la zona més pròxima a l’entrada d’Urgències. Ja no estarà, per tant, al costat del pàrquing asfaltat sinó en una parcel·la de 4.500 metres quadrats en què s’ubicaran els 200 llits previstos per a atendre malalts lleus. L’objectiu és construir-lo prop de la zona d’Urgències del centre hospitalari per a agilitar el trasllat d’infectats per Covid-19.

També han començat les obres de l’hospital d’emergència a València, que s’ubicarà al costat de l’Hospital La Fe. Les màquines estan treballant a destall per a tindre llest en dues setmanes un hospital de campanya que tindrà capacitat per a 500 pacients. Una situació semblant es dona a Alacant, on s’està construint al mateix solar en què s’ubica l’Hospital General. En total, als tres hospitals de campanya es podran atendre 1.100 persones.

També et pot interessar

stats