Comença a arribar el material per a construir l’hospital de campanya al costat de La Fe

Els tres hospitals de campanya de Castelló, València i Alacant reforçaran amb 1.100 llits l’atenció en aquesta crisi sanitària.

Els operaris han començat a instal·lar les màquines de climatització
Els operaris han començat a instal·lar les màquines de climatització / À Punt NTC

Aquest dijous ha començat a arribar el material per a la construcció de l’hospital de campanya al costat de La Fe, a València. L’objectiu, si no n’hi ha més retards, és que aquest centre estiga operatiu el 12 d’abril. Un hospital de campanya que, en principi, no tindrà unitats de cures intensives (UCI).

Els operaris han començat a instal·lar les màquines de climatització als dos costats de la parcel·la i ara es treballa en els punts de connexió de la llum, l’aigua, l’oxigen i també la fibra òptica. Les tendes i mòduls estan de camí des de Saragossa i aquesta vesprada començaran a muntar-ne les estructures, primer en terra i després es cobrirà amb els envelats i es dotaran de tot el material sanitari.

D’altra banda, també avancen les obres de condicionament de part de l’antic hospital La Fe. Les obres, que van començar el 17 de febrer, estan pràcticament acabades i els treballs se centren ara a moblar els espais que acolliran persones afectades pel coronavirus, situats a la primera i tercera planta. Quan acabe tot, les instal·lacions podran acollir fins a 92 persones.

A Alacant i Castelló també continuen els treballs dels hospitals de campanya i allí es preveu que entraran en funcionament el 15 d’abril. Tres hospitals de campanya que oferiran 1.100 llits per a reforçar l’atenció en aquesta crisi sanitària.

També et pot interessar

stats