La ciutat d’Alacant recupera els esports aquàtics amb restriccions

La pràctica per als aficionats es limita a residents i una vegada al dia, segons les franges horàries establides per a l'esport.

Una mostra d'esports aquàtics en una imatge d'arxiu
Una mostra d'esports aquàtics en una imatge d'arxiu / Ben Kerckx (Pixabay)

Ja és possible fer esport en algunes platges del terme municipal d’Alacant, com la Cantera i Sant Joan, en franges horàries tancades i complint les mesures de seguretat. Les modalitats esportives permeses són natació, salvament i socorrisme, surf, windsurf, kitesurf, paddlesurf, caiac, piragua i rem esportiu, segons ha explicat l’Ajuntament en un comunicat.

Els esportistes aficionats només podran entrenar-se a les platges una vegada al dia, en horari de 7:00 a 10:00 hores o de 20:00 a 21:00 hores, sempre que siguen residents al terme municipal i no s’hi desplacen en vehicle a motor. La pràctica està prohibida a menors de 14 anys.

Els federats i socorristes professionals s'exercitaran de 7:00 a 10:00 i de 20:00 a 21:00, i podran entrenar-se dues vegades al dia.

Pel que fa a l’esport paralímpic, es podrà comptar amb acompanyament d'un altre esportista, guardant la distància de seguretat.

L’esport professional, al mínim de restriccions

Els esportistes professionals i qualificats d'alt nivell tindran oberts els espais costaners de 7:00 a 21:00 hores sense limitacions i podran desplaçar-se des de qualsevol punt de la província d'Alacant i estar acompanyats per l'entrenador.

L’Ajuntament recorda a tots que, siguen professionals o aficionats, només podran accedir a les platges per les zones habilitades.

També et pot interessar

stats