La Ciutat de les Arts i les Ciències reobri al públic i esgota les entrades gratuïtes per a l'Hemisfèric

El Museu de les Ciències supera les 36.000 reserves però encara queden places gratuïtes per a visitar l'Hemisfèric entre setmana.

VÍDEO | La Ciutat de les Arts i les Ciències reobri al públic i esgota les entrades gratuïtes per a l'Hemisfèric

Després de dos mesos tancada per la pandèmia, la Ciutat de les Arts i les Ciències de València ha obert aquest dilluns de nou les portes, amb l’entrada de tota la Comunitat Valenciana en la fase 2 de la desescalada. Les més de 4.000 entrades gratuïtes que l'Hemisfèric ofertava fins al 14 de juny ja estan esgotades, segons ha informat l'entitat. El mateix ha passat amb les places per als dos propers caps de setmana al Museu de les Ciències, també inclosos en la promoció.

Fins a aquest dilluns s'han superat les 36.000 reserves en el Museu de les Ciències i estan ja reservades les més de 4.000 places oferides de l'Hemisfèric de l'1 al 14 de juny. Encara queden, però, entrades per a visitar de manera gratuïta el museu entre setmana i que es poden reservar en la web.

Sota el lema, “Retroba’t amb la ciència amb total seguretat”, els espais del Museu de les Ciències i l’Hemisfèric s'han adaptat seguint les recomanacions de la guia de l’Institut de Qualitat Turística per a museus i llocs patrimonials, així com les indicacions de les autoritats sanitàries. D'aquesta manera, els accessos als edificis disposen d’estores desinfectants per al calcer i dispensadors de gel, i s’entreguen mascaretes als visitants. A més, els punts d’atenció al públic compten amb mampares de separació.

Els visitants del Museu de les Ciències poden accedir, per primera vegada des que es va inaugurar el centre, a la terrassa exterior, concretament a la volada sud, que recau sobre l’Umbracle. La visita es farà en grups de deu persones i promet unes “espectaculars vistes panoràmiques” de tot el complex arquitectònic, amb l’Hemisfèric, el Palau de les Arts, l’Àgora i els llacs, a més del llit del Túria i la ciutat.

En canvi, l’Oceanogràfic, que s’ha mantingut aquest temps “amb total funcionalitat i preservant el benestar dels animals”, s'obrirà “quan ho permeta l’autoritat competent”.

També et pot interessar

stats