Ciutadans s’adhereix al pla de treball presentat pel Botànic en la comissió de reconstrucció

La comissió decideix ampliar una setmana l'activitat per a poder escoltar més aportacions, com demanava el partit de Cantó.

Una imatge de la comissió de reconstrucció hui, en les Corts.

La primera reunió de la comissió per a la reconstrucció de la Comunitat Valenciana ha començat aquest divendres a les Corts amb una sessió que ha servit per a votar els plans de treball.

La comissió ha aprovat el pla de treball conjunt pactat pels tres partits de govern del Botànic (el PSPV-PSOE, Compromís i Unides Podem), que també ha rebut el vot favorable de Ciutadans. El partit liderat per Toni Cantó ha retirat la proposta que havia fet inicialment després que els socis del Consell van acceptar ampliar una setmana els treballs per a poder escoltar més aportacions. El pla s'ha aprovat amb l'abstenció del PP i el vot en contra de Vox.

La comissió s'ha reunit l'endemà que l'Institut Valencià d'Investigacions Econòmiques (IVIE) presentara un informe que ha de servir de fulla de ruta per als treballs que tirarà avant fins al final del mes de juliol. El document, que ha de guiar els treballs d'aquesta comissió, adverteix que les previsions indiquen que l’impacte de la Covid-19 serà més gran en la renda i en el mercat laboral valencià que en el conjunt d’Espanya. També planteja un full de ruta per a la recuperació que marca prioritats per al sector públic i el privat a curt, mitjà i llarg termini.

També et pot interessar

stats