Ciutadans defén que el camp valencià puga accedir als màxims avantatges fiscals

El portaveu d'agricultura se suma a la denúncia de la Unió de Llauradors i l'Associació Valenciana d'Agricultors.

Emigdio Tormo intervé al faristol de les Corts
Emigdio Tormo intervé al faristol de les Corts / @EmigdioTormo (Twitter)

El portaveu d'Agricultura de Ciutadans a les Corts, Emigdio Tormo, ha defés que les agricultores i els agricultors puguen accedir a les mateixes rebaixes fiscals en igualtat de condicions en tots els municipis de la Comunitat Valenciana.

Segons ha explicat el parlamentari, "s'han creat greuges comparatius entre els productes agraris i ramaders" a causa d'una disparitat de criteris.

El diputat se suma a la denúncia de la Unió de Llauradors i l'Associació Valenciana d'Agricultors (AVA-Asaja), que consideren aquests barems totalment incoherents i injustificats.

Tormo també ha lamentat que aquesta rebaixa fiscal no contemple les particularitats de certs cultius, com les hortalisses o el kiwi, els hivernacles dels quals van ser greument danyats en els temporals dels últims mesos.

En aquesta línia, el portaveu ha reclamat que aquelles zones que més van patir els efectes de la DANA de la passada tardor reben "un tractament fiscal especial" i ha qualificat d'"error" no incloure en el paquet de mesures els agricultors afectats per la xilel·la a les comarques alacantines i als productors de raïm per a la producció de vi a Utiel-Requena i a Alacant.

També et pot interessar

stats