Cinc nous brots de coronavirus, un dels quals a l’Hospital de Manises amb 19 casos

La Conselleria de Sanitat notifica 86 nous casos i dos focus a València, un a Ròtova i un altre Sagunt.

Exterior de l'Hospital de Manises
Exterior de l'Hospital de Manises / À Punt NTC.

La Conselleria de Sanitat ha notificat aquest dijous cinc nous brots de coronavirus a la Comunitat Valenciana. En concret ha informat d’un brot de 19 persones a l’Hospital de Manises, dos nous brots a València (un amb quatre casos positius relacionats amb l’àmbit social i sis nous positius també relacionats amb l’àmbit social), un altre a Ròtova (amb quatre casos positius) i un més a Sagunt (tres nous casos positius en l’àmbit laboral). Amb aquests nous focus ja son 31 els brots actius a la Comunitat Valenciana.

Creix també el brot de Xirivella amb nou casos més. La xifra total de contagiats s’eleva fins a dotze. Sobre el focus de Sant Joan, Sanitat Universal ha comprovat que no pertany al municipi, sinó a la platja de Sant Joan, al terme d’Alacant.

86 nous casos, la xifra més alta des del final de l'estat d'alarma

Segons l’últim balanç de la conselleria, la xifra de nous contagis les últimes 24 hores ha repuntat fins a 86 nous casos detectats per PCR, la xifra més alta des del 13 de maig. Per províncies, 9 se situen a Castelló, 28 a Alacant i 43 a València. La xifra total s’eleva així a 12.334 persones.

Als hospitals valencians hi ha 63 pacients ingressats, quatre més que ahir dimarts: 14 als centres de Castelló i 13 més als d’Alacant, mentre que a València n’hi ha 33. Les unitats de cures intensives de Castelló continuen sense pacients, però a les de València i Alacant en queden quatre.

D’altra banda, la Comunitat Valenciana ha viscut una nova jornada sense defuncions, de manera que el total de morts vinculades a la Covid-19 se situen en 1.477 persones des del començament de la pandèmia.

També et pot interessar

stats