El cicle Nits al Carmen es trasllada a l'esplanada del Veles e Vents per a garantir les mesures sanitàries

Amb el canvi de recinte, s’amplia la venda d’entrades per als concerts d’Izal, Pablo López, David Bisbal i Ara Malikian.

Imatge d'arxiu de l'esplanada del Veles e Vents
Imatge d'arxiu de l'esplanada del Veles e Vents / Europa Press

El cicle de concerts Nits al Carmen es trasllada a l'esplanada del Veles e Vents per a poder assegurar el compliment de les noves mesures pel coronavirus, ampliant l'espai, incorporant zones de restauració dins del recinte i millorant l'accessibilitat en comptar amb un pàrquing per a 800 vehicles.

Aquesta decisió s'ha pres després de publicar-se les noves normes dictades per les autoritats sanitàries el divendres passat 24 de juliol, en una decisió conjunta entre l'organització, la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, l'Ajuntament de València i el Centre del Carme Cultura Contemporània.

Totes les entrades són vàlides sense necessitat de realitzar cap tràmit i, després del canvi d'emplaçament, les localitats amb visibilitat reduïda disposen ara d'una completa visibilitat. L'accés al recinte es farà de manera escalonada, i per trams horaris, segons la ubicació dels seients.

S’amplia la venda d’entrades

En ampliar-se el recinte, el dimecres 5 d'agost a les 12:00 h es posaran a la venda cinquanta noves entrades per als concerts ja esgotats: Izal (10 i 11 d’agost), Pablo López (12 d'agost), David Bisbal (13 d'agost) i Ara Malikian (18 i 19 d’agost) a través del web www.nitsalcarme.com.

Així mateix, ja estan a la venda les entrades per a les actuacions de Carlos Latre per a divendres que ve, 14 d'agost, i de Raúl Antón el 23 d'agost.

També et pot interessar

stats