La CEV demana que el pas a la fase 1 s’acompanye de mesures fiscals i econòmiques

Alliberar 40.000 milions d’euros de línies d’avals Covid-19 és una d’elles.

Salvador Navarro, president de la CEV
Salvador Navarro, president de la CEV / Europa Press

La Confederació d’Empresaris de la Comunitat Valenciana (CEV) ha demanat que el pas a la fase 1 de tot el territori valencià s’acompanye de mesures fiscals, econòmiques i laborals que asseguren la supervivència de les empreses que tornen a l’activitat de forma progressiva.

La CEV celebra l’avanç en la desescalada de tot el país valencià, però considera que aquesta nova etapa ha de compaginar dos objectius: contindre la pandèmia i accelerar la recuperació. “Ens enfrontem a una crisi econòmica de caràcter conjuntural que pot arrasar un gran nombre d’empreses i llocs de treball”, ha alertat el seu president, Salvador Navarro.

En aquest sentit, Navarro reclama que s’adopten una sèrie de mesures econòmiques, com les que s’inclouen en l’informe Millorar la competitivitat per afavorir la recuperació, que es va presentar aquest divendres.

Entre aquestes mesures, la CEV demana que s’alliberen de forma immediata i conjunta els 40.000 milions d’euros de línies d’avals Covid-19 que falten fins a esgotar els 100.000 milions aprovats pel govern central.

També et pot interessar

stats