Castelló no registra cap positiu ni cap defunció en les últimes 24 hores

Aquesta és la novena jornada sense morts a les comarques del nord.

Últimes dades de la pandèmia que ha comunicat la Conselleria de Sanitat
Últimes dades de la pandèmia que ha comunicat la Conselleria de Sanitat / À Punt NTC

Segons les dades de l'últim balanç de la Conselleria de Sanitat, la província de Castelló no ha sumat cap cas positiu de coronavirus ni cap defunció a causa del virus en l'última jornada, que a més és la novena consecutiva sense morts a la província.

Així, pel que fa als positius per PCR s'han detectat sis nous casos que eleven a 11.532 el total. Per províncies, hi ha 1.604 a la de Castelló (cap nou en les últimes 24 hores), 3.962 a la d'Alacant (dos nous en les últimes 24 hores) i 5.960 a la de València (4 nous en les últimes 24 hores). A més hi ha 6 casos sense assignar, cap dels quals s'ha notificat en les últimes 24 hores.

Quant a les morts, se n'han notificat dues des d'ahir divendres, una de les quals en una residència de persones majors, amb la qual cosa el total de defuncions per coronavirus a la Comunitat Valenciana és de 1.473. D'aquestes, 227 han sigut a les comarques de Castelló, 511 a les d'Alacant i 735 a les de València.

A més, amb les 58 altes registrades en les últimes 24 hores, ja són 14.686 les persones que han superat la malaltia a la Comunitat Valenciana, xifra que suposa un 80,6% del total de casos detectats des de l'inici de la pandèmia. Per províncies, 1.717 de les altes han sigut a la de Castelló, 5.017 a la d'Alacant i 7.947 a la de València. A més, hi ha cinc altes sense assignar a cap província.

El nombre de pacients hospitalitzats continua en descens, amb 56 persones ingressades ara mateix als hospitals valencians, de les quals set requereixen UCI. Del total d'ingressos, tres són a les comarques de Castelló (una en UCI), 23 a les d'Alacant (quatre en UCI), i 30 a les comarques de València (dos en UCI).

Dels casos positius detectats fins ara entre professionals de la salut, 2.056 es troben actius en aquests moments, xifra que representa només l’11,3% del total. Entre els professionals de la sanitat hi ha 2.285 altes fins ara, i el nombre total de positius és de 493.

Actualització de la situació en residències

Els casos en les residències de majors segueixen en descens. En huit residències valencianes encara queda algun cas, però només quatre estan sota vigilància activa de Sanitat. Dels huit casos que encara estan actius, un es troba a la província de Valencià i els altres set a la d'Alacant, mentre que no hi ha cap a la de Castelló. Per altra banda, de les residències que encara estan sota vigilància, una pertany a la província de Valencià i les altres tres a la d'Alacant, cap a la de Castelló.

També et pot interessar

stats