Castalla i Agost demanen a la població que s’autoconfine i només isca de casa per a l’imprescindible

L’Ajuntament de Salines demana a la conselleria el confinament perimetral

Controls en els accessos a Castalla pel confinament perimetral
Controls en els accessos a Castalla pel confinament perimetral / Ajuntament de Castalla

L'Ajuntament de Castalla (Alcoià) ha informat que a punt de complir-se la primera setmana de confinament perimetral, els contagis per Covid-19 en la localitat han augmentat fins als 158 casos, la qual cosa suposa 54 més que fa una setmana quan n'hi havia 104. A més, segons ha indicat un comunicat municipal, la incidència acumulada arriba als 1.560 positius per cada 100.000 habitants, segons les últimes dades facilitades per la Conselleria de Sanitat. Per això, l'Ajuntament ha demanat als veïns que s’"autoconfinen" i "isquen de les seues cases per a l'imprescindible".

En un sentit semblant, l'alcalde d'Agost (Alacantí) Juanjo Castelló, ha demanat aquest dimecres als veïns del seu municipi que s’"autoconfinen" després de "l’alarmant increment de casos de coronavirus".

Segons les dades del Centre de Salut d'aquesta localitat, actualment hi ha 63 persones que han donat positiu en la prova PCR, en una població que no arriba als 5.000 habitants. Castelló ha indicat que l’"autoconfinament" és l’"única manera de reduir la corba" i ha demanat als residents que "només isquen al carrer per a les tasques essencials".

L’Ajuntament de Salines demana a la conselleria el confinament perimetral

D’altra banda, l’Ajuntament de Salines (Alt Vinalopó) ha sol·licitat a la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública el confinament perimetral del municipi per l’alta taxa de contagi. A través d’un comunicat a les xarxes socials han informat que es troben a l’espera d’una resposta per part del departament que encapçala Ana Barceló. Mentrestant, demana a la població que continue observant les pautes marcades fins ara, amb responsabilitat i col·laboració.

També et pot interessar